Tarih : 03.05.2021 - 17:17

2021’in Avrupa'daki İlk Boat Show'u 25 Mayıs’ta

Türkiye’nin rakipsiz, dünyanın ise en büyük ikinci denizcilik organizasyonu CNR Avrasya Boat Show, 25 - 30 Mayıs 2021 tarihleri arasında Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nda organize edilecek. Fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding ve YATED (Yat ve Tekne Endüstri Derneği) iş birliğinde hayata geçirilecek olan CNR Avrasya Boat Show Denizde, dünya markalarını temsil eden firmaların yanı sıra en prestijli yerli üreticileri de misafir edecek.

 

Mega yat, tekne ve yelkenlilerin sergileneceği, denizcilik sektörünün tüm aksesuar ve ekipmanlarının yer alacağı CNR Avrasya Boat Show Denizde, deniz meraklılarına aradıkları ürün ve hizmetlere ulaşma imkânı sağlayacak.

 

 

CNR Avrasya Boat Show Denizde, sektörün Avrupa'da 2021 yılındaki ilk ticaret platformu olarak organize edilecek. Pandemi döneminin tatil anlayışını değiştirmesiyle, izole tatil için teknelere ilginin arttığı günlerde CNR Avrasya Boat Show Denizde, deniz tutkunları için yılın ilk platformu olarak öne çıkıyor.

 

 

Siz de, geleceğe dair planladığınız tatil seçeneğine ulaşmak için CNR Avrasya Boat Show Denizde’yi mutlaka ziyaret ediniz.

Diğer Haberler